Contact

Ai o întrebare și nu găsești informația la noi pe site?

Utilizează una din metodele de contact de mai jos!

Contact

Societatea noastră activează în domeniul reciclării deșeurilor din anul 2002, respectând cele mai înalte standarde privind Protecția Mediului, dovedindu-ne în timp foarte buni colaboratori atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Dispunem de cântar electronic de 80 tone, camioane cu containere, camioane cu graifer, autoutilitare, aparate de tăiat cu autogen, volă, stivuitor etc. care ne ajută în desfășurarea activității noastre.

Desfășurăm diverse activități de colectare, prelucrare și comercializare a materialelor refolosibile, în special metale feroase și neferoase.

Activitatea noastră se desfășoară la un nivel înalt de calitate, respectând cu strictețe normele și standardele din domeniu, în special cele care fac referire și contribuie pozitiv asupra mediului înconjurător.

Colectare și reciclare deșeuri feroase Sălaj

ONESTA PROD SRL achizitionează și valorifică fier vechi și alte deșeuri feroase (fontă, șpan, sau fier amestec), oferind prețuri avantajoase. Centrul nostru de colectare se află în Bulevardul Mihai Viteazul 149, Zalău, Sălaj. Reciclarea de fier vechi în Sălaj este importantă pentru mediul înconjurător deoarece materialul feros nu se descompune și desigur reutilizarea acestuia în industrie, prin reciclare și reprocesare reduce poluarea aerului, precum și consumul de energie. Pentru a extrage minereu și apoi pentru a-l procesa există un consum ridicat de energie, energie obținută prin alte procese care affectează/poluează natura. Onesta Prod, achizitionează fier vechi în Sălaj, apelați cu încredere.

Colectare și reciclare deșeuri neferoase Sălaj

Deșeurile neferoase sunt de mai multe tipuri iar o parte din acestea sunt foarte dăunătoare pentru mediul înconjurator, de exemplu: acumulatorii sau plumbul, care deși se acumuleaza în timp îndelungat în organismul uman (acumulare prin poluare sau contaminare sub diverse forme), acesta poate produce efecte dezastruoase asupra sănătații. Reciclăm în Sălaj: plumb, cupru, zinc, aluminiu, alamă, zamac, inox, acumulatori auto. Deșeurile achiziționate pot fi sub diverse forme sau calități, iar în funcție de acestea, oferim prețuri competitive. Achiziționăm radiatoare de aluminiu, profile aluminiu, jante aluminiu, radiatoare cupru, tevi cupru, inox sub diverse forme, zamac, zinc sau motoare electrice. Onesta Prod dorește o lume mai curată, nepoluată, reciclând astfel de materiale.

Unde ne găsești

Contact